You make a crowd

Jullie weten dat wij graag zoveel mogelijk speelsheid en humor de wereld in strooien. Maar Corona heeft ook ons een tik op onze rode neus gegeven. Optredens zijn stilgelegd en spelen in het theater is zo goed als onmogelijk geworden. We missen het enorm. Maar… wij heten niet voor niets Clowns’ Perspectief! We bekijken de boel gewoon eens van een andere kant en gaan er iets aan doen! We bouwen ons eigen mobiele theater…

Stream me up Scotty

We zien het helemaal voor ons! Voorstellingen en evenementen in ons mobiele theater, binnen de maatregelen, en de lach gaat weer de wereld in. Als het even kan… dan graag op planken, in de spotlight met een zaal vol. Of halfvol als het moet. Maar zolang dat even niet kan, zoeken we jullie gewoon op via de wondere wereld van www. Als het dan niet live met volle zalen is, dan doen we het live in de stream.

En….actie!

Om deze droom waar te maken hebben wij hebben een crowdfund actie opgezet. En de naam zegt het al: daar hebben we de crowd bij nodig. Jou dus! Een eerste actie leverde al hartverwarmende lampen, een niets verhullend theaterdoek en een magisch mengpaneel op. Nu hebben we nog materiaal nodig om onze streamdroom waar te maken. Daarvoor hebben we naast een theater wij ook materialen voor een filmstudio nodig.

Delen is het nieuwe lachen

Maar dat is niet alles. Wij gaan ons eigen theater delen met andere clowns en clownsgroepen. Dat doen we tegen lage kosten, en zo geven wij alle clowns weer een stem. Om voorstellingen of presentaties te geven, een try-out te doen of Clowns got talent te organiseren... alles kan, daar word je toch vrolijk van? Ook de studio willen wij voor lage kosten beschikbaar stellen voor de clowns.

Help je ons mee? Dat zouden we geweldig vinden!

Ga naar de website van voor de kunst en bekijk de actie. Het zou ook super zijn als je deze actie wilt delen met je omgeving zodat we groot bereik krijgen. Zo wordt ons vrolijke plan sneller werkelijkheid. Alvast ontzettend bedankt, en hopelijk tot snel, in ons eigen theater?


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • Vimeo - Clownsperspectief