Er staat iets te gebeuren...

Bijgewerkt: jan 31Eerlijk is eerlijk... we hebben er af en toe een traan om gelaten. De lockdown, de eenzaamheid die merkbaar was op straat, de onzekerheid... We missen ons hooggeëerd publiek.


Een klein gebeurtenisje

Maar wij clowns laten ons niet kisten. We bedachten een plan! Hoe mooi zou het zijn om een mobiel, magisch theater te hebben waarmee we door het land kunnen trekken? Dat we neer kunnen zetten op plekken waar we de coronamaatregelen in acht kunnen nemen? Zo brengen we de clowns weer naar hun geliefde publiek! Ons clownsbrein sloeg aan en ging ratelen. En bedacht grotere plannen.


Een groot gebeurtenisje

We maken een theater. Een echt theater, met echte lampen en echte gordijnen. Voor nu met 30 mensen, en voor straks met 100. Zodat we kunnen optreden, en andere clownsgroepen ook. Het zou ook geschikt zijn voor presentaties en lezingen. Hoe dan ook moet het een plek worden die mensen herenigt en verbindt door middel van kunst en cultuur. De plek hebben we al!


Reis mee

Wat een prachtig plan hè? Nu de uitvoering nog. Hoewel we al een eind op weg zijn hebben we jullie hulp hard nodig. Hoe? Word Vriend van Clowns Perspectief en help ons mee de lach weer de wereld in krijgen. Met jouw bijdrage maak jij onze droom van een eigen mobiel theater waar, en word je zelf ook nog eens beroemd. Want jouw naam komt in ons theater te hangen op een door jou gekozen materiaal. Of we je nou meenemen in ons mobiele theater, of je schittert in het theater in Gouda, als vriend reis je altijd met ons mee :)


Zullen we vrienden worden? Stuur een mail naar contact@clownsperspectief.nl

41 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • Vimeo - Clownsperspectief