Wij zijn trots op onze school, dus delen we graag hoe anderen het ervaren

De lessen van Thomas zijn verrassend en zeer afwisselend. Thomas geeft vanuit een enorme aanstekelijke passie en zijn clownshart en clownskunde les.

Het was een genot om dat te mogen beleven.

DulcineaTheatersportgroep

Ik heb genoten van alle lessen door jouw energie en enthousiasme. Tijdens de solo’s keek en luisterde je goed naar de spelers en gaf je iedereen individuele feedback op een kritische maar zeer positieve manier waardoor we ontdekkingen deden en meer inzicht kregen over onze clown, we kregen te horen over clownsmechanismen en -technieken. We werden daar clowns-eigen-wijzer van of raakten soms volkomen in de war, zoals het een clown betaamd. We hebben in ieder geval in een zeer veilige en fijne omgeving gespeeld en dat lag zowel aan Thomas als aan de fijn fanatieke deelnemers. Iedereen gaf elkaar de kans te spelen en spelers namen de kansen om te durven spelen, te stralen. Je nam de uitdaging(en) aan om in te gaan op vragen en verzoeken van deelnemers én de snelheid van onze ontwikkeling en paste je programma hierop aan. We kregen dus les op maat. Les van Thomas krijgen is dus een aanrader.

Loes Koop

Door de coronapauze duurde de lessenreeks langer, maar nu is het toch ineens voorbij, jammer! Ik moest wennen aan jouw aanpak maar die heeft me uiteindelijk veel opgeleverd.

Soms had ik er moeite mee dat je mij bij het opkomen meteen een vraag stelde. Dat veroorzaakt bij mij dat ik in de denkmodus schiet.
Je feedback is to the point en heel leerzaam, ook om je commentaar bij de anderen te horen.

Kortom: Bij Thomas clownen is heel veel leren van Thomas, leren van de anderen, en vooral leren over mezelf

Marjolijn

Thomas leerde mij de clown beter kennen. Voor mij was het een verdieping van het beeld wat ik van “de clown” had. In de loop van de lessen leerde ik niet “de “ clown kennen. Maar ik leerde “ mijn” clown kennen.

Dit alles op een gezellige, respectvolle en prettige manier. De momenten waarbij het bij mij schuurde, waren mijn leermomenten. Mooie plezierige lessen. Mijn honger naar verdieping is nog lang niet gestild.

Dankjewel Thomas.

Tiny Van Hees

Het was heerlijk om met jou te werken. Ik heb heel veel geleerd. Je wist altijd de juiste stimulerende impulsen te geven tijdens mijn mini voorstelling. Ik wil graag nog een keer lessen volgen.

Marian / clown Tomaat

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top