Het leuke van clownerie is,

is dat het zo veelzijdig is

Heb je de wens om als clown voor een publiek op te treden? Dan ben je van harte welkom om bij onze clownsschool je opleiding te volgen. Maar misschien wil je clownerie wel inzetten om jezelf te ontwikkelen. Om beter leiding te kunnen geven, om beter om te leren gaan met onverwachte situaties of om sterker en luchtiger in het leven te staan. Of misschien wel allemaal tegelijk. Wat je reden ook is, we weten zeker dat je veel plezier zult hebben van jouw reis naar jouw clown.

Gratis kennismaking

Ben je benieuwd naar onze clownstrainingen? Speel dan geheel vrijblijvend en gratis een keer mee tijdens onze introductie workshops. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid.

Hoe hard je loopt, bepaal je zelf. We hebben onze trainingen namelijk zo samengesteld, dat je zelf regie hebt op je leertraject

Een clownstraining bestaat uit verschillende niveaus, en binnen de niveaus zijn er verschillende  modules. Onze lesmethode is gestoeld – parbleu, gefauteuild – op de Franse clownsschool Bataclown. We nemen je mee op reis naar jouw clown en leren je stapsgewijs de kneepjes van het vak. In jouw tempo en op jouw niveau.

Niveau 1

We nodigen je uit om in de clownsschoolbanken plaats te nemen en je kennis te laten maken met jouw hoogstpersoonlijke clown. Ben jij een dromerige clown? Een onhandige? Een verlegen? Een uitbundige? Soms een beetje van alles?

Reviews

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top