Wil jij een ode cadeau doen aan iemand?

Iemand die het verdient om de hoofdrol te laten spelen in zijn eigen levensverhaal? Op een bruiloft, afscheid van een collega of ‘gewoon zomaar’? Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

Ode aan de mens

Elk mens heeft in zijn levensgeschiedenis momenten die bijzonder zijn. Een keerpunt, een periode, een donker deel of een ommezwaai in levensmotto: het zijn die persoonlijke momenten in het leven die de moeite waard zijn om te belichten. Wij zijn nieuwsgierig naar die momenten. We luisteren aandachtig naar het verhaal van de Odeontvanger en blikken terug vanuit het perspectief van de clown. Open, naïef, onverschrokken en met groot respect.

Ode aan de collega

In elk bedrijf zijn gelegenheden die vragen om een verrassende, verfrissende noot. De jubilaris die zich al 25 jaar inzet, de werknemer van de maand, degene die met pensioen gaat of het bedankje als alternatief voor een topbonus. Degene die de Ode ontvangt wordt warm onthaald en vertelt in gezelschap van de collega’s zijn gedenkwaardige terugblikken binnen het bedrijf.

Ode aan hen die het even moeilijk hebben

Clowns’ Perspectief draagt graag een steentje bij in een traject. Dat kan zijn bij een praatgroep, om dat wat gezegd is op een andere manier te kunnen bekijken wat weer stof geeft tot een verder gesprek. In de jeugdpsychiatrie kunnen de clowns met hun oprechte, betrokken input zorgen voor nieuwe inzichten in het proces van de cliënt. Bij familieopstellingen is de clown met zijn verfrissende blik een verrassende representant die lucht brengt.

Ode aan je dierbare

Hoe mooi zou het zijn als de mens een ultieme Ode aan zichzelf en zijn naasten kan schenken? Clowns’ Perspectief ontvangt het levensverhaal van de stervende in een hospice en speelt dit op de begrafenis. Zo verrast de hoofdpersoon zijn bezoek met een laatste terugblik op zijn leven, waar de naasten met een warm gevoel op kunnen terug kijken. In gesprek met nabestaanden kunnen die flamboyante momenten van iemands leven ook uitgelicht worden.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top