Wat het voorstelt,

dat bepaal jij

Het aller-aller-allerliefst maken we voorstellingen op basis van jouw input

in het theater, dat we desgewenst meenemen naar elke willekeurige plek in Nederland. Wat het voorstelt, dat bepaal jij. Om het je een beetje makkelijk te maken, hebben we alvast een aantal soorten voorstellingen voor je ontwikkeld. Maar ja, we blijven clowns…. Het kan altijd anders.

Roept u maar!

Ook voor de serieuze vraagstukken in het leven spelen we graag het stof van de planken. Zo speelden we al thema-avonden over omgaan met depressie, over vriendschap en over verslaving. Met een lach & een traan, met toewijding & respect en met passie & nieuwsgierigheid onderzoeken we alle kanten van het leven.

De Ode

We geven het grif toe: we steken graag onze rode neus in het wel en wee van anderen. Omdat we gewoon stiknieuwsgierig zijn. Dat levert stevast prachtige ontmoetingen op met prachtige personen.

Wil jij een ode cadeau doen aan iemand? Iemand die het verdient om de hoofdrol te laten spelen in zijn eigen levensverhaal? Op een bruiloft, afscheid van een collega of ‘gewoon zomaar’? Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.

Filoclown

In feite hoef je over een avondje filoclown niet na te denken. Het is namelijk gegarandeerd ontspannend, verlichtend en inspirerend. Gooi een onderwerp in de groep waarmee je met elkaar filosofeert en krijg als apotheose de blik van de clown op de zaak.

Clowns’ Lab

In het laboratorium van het leven onderzoekt professor Mulder grote en kleine levensvragen van het publiek. Wil je weten hoe het puntje van de Eiffeltoren eruit ziet? Wil je weten wat er gebeurt als  je ons op een superdruk treinstation plaatst met een spraakgebrek? Wat je vraag ook is, we stellen hem centraal, onderzoeken hem, keren hem binnenstebuiten en hopen antwoord te krijgen op die brandende, overkoepelde vraag: waar dient het allemaal voor?

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top