Wat levert het op

Ok, even serieus. Wij begrijpen heus wel dat je een beste drempel over moet als je voorstelt om clowns in te huren voor je congres of seminar. En eerlijk is eerlijk: wij weten vooraf ook niet wat de uitkomst gaat zijn. Maar we doen je wel vast een paar beloftes.

Belofte nummer 1

De samenwerking is verbetert

Je bezoekers hebben een gezamenlijke impressie die verbindt. Want gedeelde humor en verbeelding verbindt.

Belofte nummer 2

Je bijeenkomst levert wat op

Uit onderzoek blijkt dat je een dagprogramma beter kunt verdelen in drie of vier hoogtepunten met daartussen rustmomenten. Dan zorgt voor de beste kennisoverdracht en interactie. Een speelse onderbreking geeft je bezoekers de gelegenheid om mentaal even tot rust te komen.

Belofte nummer 3

Je boodschap wordt beter onthouden

Tijdens onze Clowns’ Analyse gaat er gegarandeerd gelachen worden. En dat is goed nieuws, want lachen kent alleen maar voordelen. Het is gezond, het verbindt mensen met elkaar en het zorgt voor een ontspannen omgeving. En weet je wat het leuke is? De informatie wordt in beeld gebracht en wordt bij de toeschouwers op een andere plek in de hersenen opgeslagen. Hierdoor wordt het beter onthouden.

Belofte nummer 4

We brengen mensen in beweging

Onze clowns brengen verschillende belangen en kwesties in beeld zonder oordeel. Zo maken ze bespreekbaar wat niet besproken wordt. Het publiek voelt zich gezien en gehoord.

Belofte nummer 3

We bieden je zelfreflectie

Clowns spelen zowel met inhoudelijke informatie als met de context van de dag. Deze bijzondere cocktail creëert een symbolische spiegel en helpt wat nieuwe inzichten te verankeren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf, team, gezelschap of organisatie kunnen doen? Neem contact met ons op.

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top