1 April, kikker in je bil

1 April, kikker in je bil 2560 1920 Clowns' Perspectief

Maart roerde zijn staart, maar in april doe jij lekker wat je wil(t). Na twee jaar COVID-beperkingen, Europees oorlogsnieuws en vluchtelingenproblemen kunnen we ons goed voorstellen dat jouw broodnodige portie plezier en humor ondergesneeuwd zijn.

Juist nu is het belangrijk om jezelf regelmatig te trakteren op een ‘speelkwartiertje’. Het lucht op, geeft je energie, relativeert en verbind. Jouw clown kan je helpen om met een open en speelse blik je dagelijkse leven van een andere kant te bekijken en te spelen in het hier-en-nu.

Clowns’ Perspectief organiseert komende zaterdag 9 april weer een gratis introductie workshop om vrijuit te spelen met je eigen clown. Dit is een mooie kans om op een ongedwongen manier te onderzoeken wat clownsspel voor jou kan betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn eigen ‘diagonaal van de clown‘ kan ontdekken. Je bent van harte welkom!

[Schrijf je in]

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Back to top