Clowns Interventie

Onze clowns interventies zijn uitermate geschikt als aanvulling op congressen, bedrijfspresentaties, discussieavonden, teamvergaderingen en andere groepsbijeenkomsten.

 

We spelen na een grondige analyse één of meerdere clownsperspectieven tijdens het evenement.

  • Verbeter de samenwerking

  • Optimaliseer het rendement van de bijeenkomst

  • Pas informatie toe in de praktijk

  • Het publiek voelt zich gezien en gehoord

De

Pioniers:

Fontys_edited_edited.png

"Toen ons gevraagd werd of twee clowns onze vergadering mochten bijwonen, krabde ik mezelf even achter mijn oren. Uiteindelijk overtroffen de clowns alle verwachtingen.

In 10 minuten brachten ze ons aan het lachen met een voorstelling waarin we onze werkwijze, onszelf én onze collega’s in herkenden.

Het was erg knap hoe ze onze cultuur, karakters en de vergaderonderwerpen hebben (samen)gevat in een kort improvisatiespel.

Een aanrader voor iedereen die open staat voor een nieuwe kijk op hun eigen handelen!"

- E. Druncks, Marketing Afdeling Fontys 

CLOWN WORKSHOPS

Wij bieden workshops voor beginnende en ervaren clownspelers. De insteek is dat het aanbod progressief is. Elk niveau biedt nieuwe vaardigheden, nieuwe inzichten en brengt de deelnemers verder in de ontwikkeling van hun eigen clownspersonage.


Ook bieden wij trainingen aan theatergroepen die de technieken van de clown willen toepassen in hun acteerwerk. 

training clown
training clown

clowns kennismaking
clowns kennismaking

clown1 impro
clown1 impro

training clown
training clown

1/7

CLOWNSTRAINING

Onze opleiding bestaat uit verschillende niveaus. Elk niveau bevat een start module die de basis vormt voor verschillende verdiepingsmodules binnen het niveau. Zo kun je stapsgewijs je eigen clownspersonage ontwikkelen. Het pad dat je bij ons doorloopt kies je zelf en is zo intensief als je zelf wenst.

Je kunt dus zelf je ‘curriculum’ samenstellen

We houden zicht op jouw ontwikkeling waardoor we jou bij iedere volgende module weer persoonlijk kunnen faciliteren. Ook kunnen we je adviseren welke training passend is voor jouw ontwikkeling.